Golden Membership


Herken jij je in deze vaak verborgen gevoelens van ambitieuze hsp's? 

* Je hebt grote ambities, maar niet iedereen om je heen begrijpt dat

* Je bent moedig, strong willed, actiegericht, autonoom en weet wat je wilt

* Je hebt een rijke binnenwereld, met enorm veel kennis en expertise

* Het lukt je alleen (nog) niet om deze voldoende te kanaliseren

* Laat staan te verzilveren; je ziet het niet terug op je

bankrekening.

* Voor je het weet ben je alweer verveeld

hsp business coach

* Je bent moe van de constante druk klanten binnen te halen,

maar

* Die druk hijgt wél als een hete adem in je nek

* Je voelt je overwhelmed door alle mogelijkheden, maar ze voelen op de een of andere manier niet passend voor jou.

* Je zou bijna denken dat succes voor jóu niet is weggelegd...

christelijke business coach

Mijn naam is Nelleke de Wit

En als rasechte hoogsensitieve high sensation seeker (geef het beestje een naampje ;-) begrijp ik dat volledig!

Je hebt namelijk iets anders nodig, om grenzeloos succesvol te kunnen zijn binnen jouw grenzen.

En 'focus' is nou niet per se het advies waar je hart sneller van gaat kloppen (je wilt immers zo graag je verschillende talenten állemaal benutten). En ja; dat woord heeft in mijn coaching dan ook een heel ándere lading (welke houd ik nog even geheim ;-).

Wat jij nodig hebt is het eenvoudige High Standard Business Model, dat zijn meerwaarde voor mij als HSP-er al vele malen heeft bewezen. Waarom? Omdat je daarmee je handen vrij hebt voor het bouwen aan kwaliteit, al die andere leuke dingen die je kunt en wilt doen én voor de broodnodige ontspanning. Zonder geldstress en zonder je constant schuldig te voelen richting je geliefden.

Eén feest van herkenning?

Vraag een vrijblijvend strategiegesprek aan

Samen bekijken we de high standard kansen voor jouw bedrijf, welke stappen voor jou op dit moment nodig zijn én of ik degene ben die jou daar (nu) bij kan helpen via het Golden Membership.

Strategiegesprek aanvragen

Ben jij klaar voor

* Maximale impact

* Het kanaliseren en borgen van al jouw waardevolle kennis en ervaring in een fantastisch product of programma?

* Rust in je bedrijf, zodat je je aandacht en inspiratie kunt geven aan de kwaliteit van je product?

* Een eenvoudig bedrijf, zonder groot team?

* Waarin je maximaal 2,5 dag per week werkt?

* En er éindelijk uitkomt wat erin zit?

* Voor een eervol tarief?

* En zónder dat het al jouw tijd opslokt?

Heb jij al verschillende business trainingen gevolgd, maar voel je je overwhelmed door alle mogelijkheden?

hsp business coach

Werd het te complex, of miste de 'klik' met je hart? Of ben je ZZP-er, helemaal klaar met alle stress en drukte en begrijp je dat een eigen product of programma jou rust gaat brengen?

Dan zou het Golden Membership wat voor jou kunnen zijn.

hsp business coach

Wat is het precies?

Een exclusief ondernemerstraject waarbij je mijn persoonlijke coaching krijgt om het high standard business model te implementeren in jouw bedrijf en deel uitmaakt van een kleine groep ambitieuze ondernemers met speciale kwaliteiten, waaronder hoogsensitiviteit. Samen voor grenzeloos succes binnen jouw grenzen, passie & idealen!

Het Golden Membership is geschikt voor je als je 100% verantwoordelijkheid neemt voor jouw bedrijf én committed bent om de vanzelfsprekende expert te worden van jouw markt.

Ik begeleid je om:

 • Gemotiveerde klanten aan te trekken die klaar zijn voor een grote transformatie en bereid én in staat zijn om hierin een eervol bedrag te investeren
 • Een onweerstaanbaar high standard aanbod te creëren dat je tegen een eervolle prijs aanbiedt (€2.500 tot €50.000 of meer)
 • Hoogwaardige leads aan te trekken, op een geautomatiseerde manier, waardoor je verrassende aanvragen van potentiële premium klanten in je inbox krijgt
 • Van 'verkopen' een feestje te maken, zodat je je high standard aanbod goed aan de man kunt brengen
 • Je inkomensplafond te doorbreken en tegelijkertijd jezelf vrij te maken. Een high standard business kun je in 2,5 dag runnen, zonder een groot team nodig te hebben!
 • In flow te ondernemen zonder in te leveren op je gezondheid, me-time en tijd voor familie en vrienden
hsp business coach

Concreet:

christelijke business coach

Online High Standard Academy

In 6 stappen een High Standard Business.

hsp business coach

Maandelijks 1-op-1 coachingscall

Samen bespreken we je actieplan.

hsp business coach

Eens in de 2 weken live Q&A

Stel hier al je vragen

hsp business coach

Maandelijkse Mindset Breakthrough sessie

Doorbreek belemmerende overtuigingen. Groepsgewijs.

hsp business coach

Online Community met gelijkgestemden

Ontmoet andere deelnemers en deel je overwinningen!

hsp business coach

Onbeperkt sparren over de mail

Leg je concept en marketingteksten voor.

Enthousiast? Mogelijk iets voor jou?

Vraag een vrijblijvend strategiegesprek aan

Samen bekijken we de high standard kansen voor jouw bedrijf, welke stappen voor jou op dit moment nodig zijn én of ik degene ben die jou daar (nu) bij kan helpen via het Golden Membership.

High Standard Roadmap

Het Golden membership biedt structuur, om ál die geweldige ideeën van jou in goede banen te leiden en je kennis en expertise te kanaliseren. We gebruiken de High Standard Roadmap als onderlegger voor jouw maandelijkse actieplan. Deze routekaart bevat álle stapjes die je kunt zetten om het High Standard Business model in jouw bedrijf te implementeren. Een route met kop en staart. Kleine stapjes, grootse impact. Niets teveel, niets te weinig. Omdat ik begrijp dat jouw tijd het meest waardevolle is en je niet zit te wachten op nóg meer mogelijkheden en keuzes.

Gebruik van deze routekaart zorgt ook voor een gestructureerde coach call, zodat jij alles eruit kunt halen wat erin zit.

Tussentijds vragen? Je ontvangt het directe mailadres van Nelleke, zodat de lijntjes kort zijn. Mocht het nodig zijn, dan boeken we een extra coach call in.

Alles om ervoor te zorgen dat jij zo snel mogelijk in rust komt en de voordelen van het High Standard Businessmodel gaat ervaren.

hsp business coach

Dit membership is wat voor jou..

 • Je bent hoogopgeleid (HBO+) kenniswerker/adviseur/hulpverlener/trainer/coach
 • Je hebt grootse dromen & idealen
 • Je bent op zoek naar een eenvoudig business model, met een zo klein mogelijk team
 • Je wilt eruit laten komen wat erin zit
 • Eindelijk ál die waardevolle kennis kanaliseren en borgen
 • Je neemt verantwoordelijkheid voor je leven en je bedrijf
 • Je verlangt naar maximale impact op jouw doelgroep
 • Je vindt kwaliteit en integriteit superbelangrijk
 • Je gunt jezelf rust én deze shortcut naar een bloeiend bedrijf!
christelijke business coach Nelleke de Wit
christelijke business coach
christelijke business coach

INCLUSIEF DEZE GEWELDIGE BONUSSEN:

christelijke business coach

Deelname Business Event t.w.v. €500

Een dag focussen op jouw businessstrategie, op een mooie High Standard locatie. Waar liggen jouw High Standard kansen? Samen met gelijkgestemden gaan we terug naar de kern, het hart van je bedrijf en maken we een stappenplan, zodat je precies weet wat je te doen staat, om verder te groeien. Op naar ondernemen met succes, vervulling én plezier!

christelijke business coach

Online training 'Tackel de techniek' t.w.v. €2.500

Ik ben niet zo technisch. Vanwege mijn hoge lat doe ik echter wél veel zelf. In deze online training laat ik je zien hoe je snel en eenvoudig de processen in je bedrijf automatiseert, zodat je je handen en je tijd vrij hebt om je klanten te helpen. Denk aan mailinglist, website, betaalprovider, online leeromgeving, online afsprakenmodule. Zeg stapsgewijs 'dag' tegen chaos en 'hallo' tegen een lege mailbox én gespreksaanvragen die automatisch in je agenda verschijnen.

christelijke business hsp coach
christelijke business coach

"Geweldig! De inzichten zorgen dat mijn persoonlijke onzekerheid naar de achtergrond verdwijnt. Het geeft me kennis, inzichten, motivatie en de waarde dat je vanuit het dicht bij jezelf blijven een succesvol bedrijf kunt runnen."

- Dieke Wiggelo

christelijke business coach

"Het heeft mij verder gebracht en precies gegeven waarvoor ik gekomen ben: Meer inzicht en duidelijkheid hoe ik mijn bedrijf vorm moet geven; een compleet plaatje. Het was mij de investering zeker waard!"

- Evelien de Bruin

christelijke business coach Nelleke de Wit

"Samenwerken met Nelleke leverde mij verdere duidelijkheid op over wat ik te bieden heb, een verandering van mindset: mijn prijskaartje moet gekoppeld zijn aan de waarde, het resultaat voor de klant. Was zeker de moeite en investering waard!

- Gimena Eliza

Ga voor kwaliteit door vanuit rust te werken!

Waarom dit businessprogramma wél werkt voor hsp's:

Lekker ontspannen

Alleen vanuit rust kun je maximale kwaliteit creëren. Met dit business model heb je én de tijd én de middelen.

Stap voor stap

Het programma bestaat uit alleen de meest waardevolle (kleine) stappen met het maximale resultaat.

Eenvoud

Geen 100.000 mogelijkheden, maar een eenvoudig business model met balans in tijd/geld & energie.

Gelijkgestemden

Ontmoet andere grote dromers en ontdek dat je niet de enige bent die verlangt naar maximale impact!

Christelijk business event
christelijke business coach

Ben jij het zat om nergens tijd voor te hebben en verlang je naar rust, vrijheid en impact, zonder geldstress?

What: Halfjaartraject met online modules plus persoonlijke begeleiding.

When: Start wanneer je wilt

Where: Online

Why: Omdat het leven, je klanten, jijzelf, je waardevolle kennis en ervaring en je geliefden te kostbaar zijn om vanuit (geld)stress te leven of te worden bediend!

Niet zeker of dit voor je werkt? Ik vertel je mijn verhaal...

Mijn naam is Nelleke de Wit en ik help ambitieuze hsp's een goedlopend bedrijf op te zetten, waarin zij en hun idealen helemaal tot hun recht komen doordat ze met klanten werken met een hoog ambitieniveau die bereid zijn te investeren, eervolle prijzen vragen, hun glazen plafond doorbreken en in minimale tijd hun bedrijf kunnen runnen. Zodat het niet alleen klopt voor hun klanten, maar ook voor henzelf en hun geliefden. Grenzeloos succes, binnen de eigen grenzen.

Ik ben getrouwd met Marco en moeder van Thomas en Eva. Na de geboorte van de 1e kwam ik erachter dat ik een HSP ben. Ik leef, denk en voel intens, zit vol idealen, heb prikkels en avontuur nodig, maar ook weer niet teveel, dan lig ik er weer af. Ik zeg weleens... ik run 3 bedrijven: mijn echte bedrijf, mijn gezin en mijzelf. Ik ben namelijk altijd bezig met leren, verbeteren, optimaliseren. Binnen de grenzen die ik heb. Want die moet ik wel in de gaten houden.

Als ik kijk naar waar ik vandaan kom, zowel privé, qua gezondheid en qua business, dan ben ik het levende bewijs dat je je leven een enorme boost kunt geven als je 100% verantwoordelijkheid neemt voor je eigen groei en succes. Mijn visie is dan ook dat je als ondernemer de sleutel in handen hebt om volledig onder je eigen voorwaarden je bedrijf te runnen. Ook in weinig tijd kun je megaveel impact maken, kwaliteit leveren volgens de hoogste standaard en hoef je geen concessies te doen op wat voor jou belangrijk is. Sterker nog; die concessies doen juist afbreuk aan mijn hoge standaard.

Toch deed ik dat vroeger wel

Na in mijn eerste jaren uurtje-factuurtje gewerkt te hebben, stapte ik over naar een online businessmodel, waarin ik inzette op volume; zoveel mogelijk klanten helpen. Ik verkocht veel kleine producten en losse coachsessies. En dan al die klanten die zichzelf helpen in je online programma’s. Het leek ideaal. Ik probeerde alles uit op het gebied van marketing en verkoop, draaide tonnen omzet, maar leek ten onder te gaan aan mijn eigen succes; 

Er klopte iets niet voor me. Ik merkte dat het me steeds minder vervulling gaf. Ik zat veel achter mijn computer om mijn marketing en social media draaiende te houden. Altijd gas op de plank. Mijn team groeide met alle kosten van dien en voor ik het wist was ik alleen nog maar bezig met het coördineren en borgen van mijn bedrijf, in plaats van datgene wat ik het liefste deed: het helpen van mijn klanten. Ik liep constant achter de feiten aan.

Ik raakte steeds gefrustreerder én merkte dat dit alles ten koste ging van de kwaliteit van mijn dienstverlening en humeur.

Ik verkocht veel (kleine) online programma’s, het ging financieel goed, maar ik wist dat ik mensen meer te bieden had en dat mijn deelnemers eigenlijk ook betere resultaten zouden behalen als ik ze iets anders zou aanbieden. Het frustreerde me ook dat veel deelnemers de programma’s niet eens afmaakten. Daar baalde ik van. 

Af en toe gaf ik (groepsgewijs) live coaching aan mensen met een hoog ambitieniveau en dan gebeurde er iets bijzonders én vlogen de resultaten omhoog. 

Ik merkte hoe bevrijdend het was om te werken met dit niveau klanten. Maar ook om zowel mijn klanten als mezelf het beste te geven. We kwamen beiden veel meer tot ons recht. 

Ik kwam tot de conclusie dat ik me vanuit mijn enthousiasme te veel was gaan richten op volume en kwantiteit. Ik bediende voornamelijk het lagere segment en de middenmoot. Ik hielp soms honderden mensen tegelijk. Wat mijn business complex en chaotisch maakte.

Terwijl ik iemand ben van kwaliteit, echte aandacht, keep it simple. 

Ik kies zelf altijd voor het hoogste kwaliteitsniveau en als iets belangrijk voor me is, betaal ik met liefde hoge prijzen, omdat ik wil leren van de allerbesten. Ik heb zelf ook altijd businesscoaching en investeer hierin altijd in het meest persoonlijke traject. Ik heb hier denk ik al meer dan €60.000 aan uitgegeven, maar het heeft mij dan ook tonnen opgeleverd. En (door schade en schande wijs geworden) het heerlijke businessmodel waarmee ik nu werk!

Dus ook al verdiende ik echt wel goed met mijn vorige businessmodel, dat mijn kosten steeds verder opliepen en dat ik concessies deed ten aanzien van mijn niveau, gezondheid, vrijheid en ambitie voelde echt niet goed. Dit was niet hoe ik wilde zijn en hoe ik wilde ondernemen.

Ik herinner me nog goed het moment dat ik voor de zoveelste keer een megavolle inbox opende met allerlei doorgestuurde vragen en persoonlijke problemen van deelnemers waar mijn team geen raad mee wist. Ik kon het niet meer opbrengen de mails te lezen met alle problemen waarvoor van mij een oplossing werd verwacht.

Dat was het moment dat ik besloot dat ik verder zou gaan met een ander soort klanten en een zo klein mogelijk team.

Ik wil werken met klanten die verantwoordelijkheid nemen én gaan voor optimale kwaliteit. De uren die ik beschikbaar heb om te werken, wil ik bezig zijn met het leveren van kwaliteit. Door middel van persoonlijke aandacht. Kwaliteit boven kwantiteit. High Standard.

Deze keuze veranderde alles voor mij. Gedurende de laatste jaren paste ik mijn productaanbod aan, focuste op waardevolle programma's, voegde meer persoonlijke aandacht toe en verhoogde mijn prijzen naar eervolle tarieven, die zorgen dat ik geen geldstress meer heb en tijd om de kwaliteit te bewaken en leveren.

Ik run nu in 4 ochtenden per week mijn business, ben iedere maand een week vrij en ook alle schoolvakanties, zodat ik voldoende tijd heb te lezen en nieuwe kennis tot mij te nemen, iets waar ik ontzettend van geniet. Ik verdien een zeer goed inkomen en werk alleen nog met een klein aantal supergemotiveerde high standard klanten die ik op hoog niveau coach in mijn Golden Membership, wat het behalen van keigoede resultaten mogelijk maakt. Dit is toch héérlijk! Voor mij is high standard ondernemen een manier van leven, die het ook voor mij als HSP mogelijk maakt maximale impact te hebben, mij te uiten en een gebalanceerd leven te leiden.

Om blij van te worden? Eíndelijk grip?

Vraag een vrijblijvend strategiegesprek aan

Samen bekijken we de high standard kansen voor jouw bedrijf, welke stappen voor jou op dit moment nodig zijn én of ik degene ben die jou daar (nu) bij kan helpen via het Golden Membership.

Over samenwerken met Nelleke

christelijke business coach Nelleke de Wit

"Samenwerken met Nelleke betekent dat je daadwerkelijk stappen zult gaan zetten - zelfs dwars door je angsten heen - waardoor je (meer) zelfvertrouwen krijgt en veel verder komt dan wanneer je het alleen doet. Ze weet vanuit een rijke voorraad aan kennis, passie en vastberadenheid mensen te motiveren om het beste uit zichzelf en uit hun bedrijf te halen. Ze is betrouwbaar en loyaal en ze levert gewoon goed werk."

- Carianne Ros

christelijke business coach Nelleke de WIt

"Samenwerken met Nelleke heeft mij nieuwe inzichten opgeleverd, een actieplan, nieuwe inspiratie om te gaan implementeren. Ik heb een concreet concept gemaakt dat past bij mijn gewenste lifestyle en waarin ik een balans kan vinden tussen werk, self-care, mijn privéleven en goede doelen ondersteunen."

- Jennifer Gravenstijn

hsp business coach

Loopt het membership in de zomer door?

De maanden juli en augustus nemen we een pauze. Dat betekent dat deze maanden niet worden meegeteld in het membership van een halfjaar. Eventuele termijnbetalingen lopen wél door, maar stoppen uiteraard na het aantal afgesproken termijnen.

Wat kan ik wél en niet voorleggen over de mail?

Ik denk graag met je mee over je concept, je strategie en je webteksten (dus alle communicatie op strategisch niveau), maar ben niet beschikbaar voor bijvoorbeeld social mediaposts en andere structurele communicatie naar je doelgroep. Mochten vragen interessant zijn voor alle members, dan kan het zijn dat ik de vraag doorschuif naar de Q&A, tenzij deze nog even op zich laat wachten.

Wanneer kan ik instromen?

Je kunt het hele jaar door instromen, mits er plek is. Ik werk met maximaal 12 ondernemers tegelijk. Je kunt wél altijd plaatsnemen op de wachtlijst.  

Ik meld me aan en dan?

Je ontvangt binnen een week inloggegevens voor de online modules, zodat je daar, indien gewenst direct mee kunt starten. Ook ontvang je een uitnodiging voor een startgesprek én een mail met alle praktische info.

Christelijke business coach