BUSINESS COACH Nelleke de Wit

Voor succesvolle ondernemers die willen groeien, maar ook voor starters en ZZP-ers die het direct SLIM willen aanpakken! Ontdek hoe je in de huidige markt alsnog WINSTGEVEND onderneemt.

Wanneer: Direct te bekijken - 3 dagen online (1u:15min)

Maximaal aantal plakken vanwege de software waarmee we werken.

Wanneer: Direct te bekijken

Wat je ontdekt tijdens deze training:

Ik laat je zien hoe:

  • Je je onderscheidt in die grijze massa, zodat je wordt opgemerkt en jouw potentiële klant niet meer om je heen kan
  • Hoe je de waarde van jouw expertise duidelijk maakt, zodat je klant zonder discussie een goede prijs betaalt en jij uit de geldstress blijft
  • Wat je nodig hebt voor een structurele stroom aan klanten, zonder cónstant bezig te hoeven zijn met marketing
  • De snelste manier om van je klanten ambassadeurs te maken
Powervrouwen Nelleke de Wit

Ik deel dezelfde visie en lessen als die ik deel met mijn exclusieve members die 10k betalen voor hun membership!

No BS, geen gebakken lucht, maar een praktische en eenvoudige oplossing voor een winstgevend bedrijf! Op basis van eerlijke ervaringen en lessen, door schade en schande wijs geworden ;-).

Be there!!! En wees welkom. Want het kan simpelweg níet zo zijn dat je met jóuw berg aan expertise en kennis geen voet aan de grond krijgt.

Coachtraining

Big Business...

Dat was waar ik een paar jaar geleden stond. Maar ik werd er niet blij van. Was door het volume alleen nog maar aan het coördineren en had geen tijd voor inhoud en kwaliteitsverbetering.

Ik veranderde in een zuurpruim.

Dus ik besloot alleen nog maar te werken met een kleine en exclusieve groep klanten. Ze krijgen maximale kwaliteit, maar betalen een flinke prijs voor mijn exclusieve tijd en aandacht.

MAARRRRR... Ik merk dat ook veel ondernemers die die prijs (nog) niet kunnen betalen óók geïnteresseerd zijn in mijn visie en aanpak. Die overigens erg simpel en effectief is. En die je ook DIRECT kunt toepassen als je nog moet starten.

Hoe onderscheid je je van de grijze massa én hoe breek je door het wantrouwen heen van de huidige markt?

Vaak zijn het coaches en kenniswerkers met een berg expertise, maar die opgaan in de 'grijze massa' van zovelen... En dat is in de huidige markt met veel wantrouwen onder potentiële klanten (wat ik me overigens ook kan indenken door alle gebakken lucht die soms wordt verkocht) en voor het oog enorme concurrentie geen houdbare positie, kan ik je vertellen...

Speciaal voor deze ondernemers wil ik iets bijzonders doen. Om ze te helpen om straks wél in de situatie te zitten grote en spannende investeringen te kunnen doen in enorme shortcuts!

Weet dat het écht kan en bekijk de masterclass direct!

hsp business coach
Maaike brodie

"De samenwerking heeft me ontzettend veel gebracht: Meer klanten voor betere prijzen. Maar dat was eigenlijk helemaal niet het voornaamste: Door de ruimte die ik voelde en het kijkje in het ondernemershart van Nelleke besefte ik dat het niet perfect hoeft, het vooral belangrijk is om het op mijn eigen manier te doen, om ruimte te creëren voor freewheelen en rust, wat de kwaliteit ten goede komt. De hoogte van de investering maakt dat je het jezelf waard vindt. Ik zit lekker in mijn vel, weet precies wat ik wil en ik weet dat het goedkomt!"

- Maaike Brodie