Nelleke, vrouw met een missie

Van oorsprong Bestuurskundige en Bedrijfseconoom, maar mensenmens in hart en nieren.

In vijf jaar tijd zette zij drie goedlopende bedrijven op, draaide jaar op jaar tonnen omzet, inspireerde duizenden vrouwen in het vinden van hun roeping, faciliteerde trainingen en een netwerk van coaches en schreef het boek 'Leef je Roeping!'

Intussen richt zij zich op ondernemers. Het is haar missie om andere ambitieuze vrouwen te helpen bij de groei van hun bedrijf. Om kop en staart te geven aan die nooit aflatende stroom aan geweldige ideeën. Ruimte creëren om deze ideeën direct om te kunnen zetten in een High Standard Productaanbod, dat je tegen een eervol tarief kunt verkopen aan die doelgroep die jouw hart heeft én bereid is te investeren.

Maar wel vanuit rust en balans; zonder dat het ten koste gaat van jezelf of je geliefden en zonder geldstress. Binnenkort komt haar tweede boek uit 'Trossen los - In 5 stappen een Highly Succesfull Personality (HSP)'

Vraag een vrijblijvende kennismaking aan
businesscoach voor hsp
businesscoach

INCL. CADEAU T.W.V. €47

christelijke business coach

Gratis Masterclass

"Grenzeloos Succes binnen je grenzen "

Inclusief brochure met 3 templates voor een aanbod van €2.500 - €50.000 of meer

Ontdek:

  • Hoe jij kunt groeien met je bedrijf, zonder nóg harder te gaan werken.
  • Waarom het High Standard Business model een uitkomst is voor ondernemers die snel verveeld zijn
  • Hoe je z.s.m. (weer) een fantastische financiële basis creëert voor je bedrijf, zodat je zonder geldstress je idealen & passie(s) kunt vormgeven.
  • Waarom een High Standard klant bereid is hoge investeringen te doen
  • Wat ervoor nodig is om High Standard prijzen te kunnen vragen
  • Hoe je als hsp een bloeiende business uitbouwt

Zodat je grip krijgt op je bedrijf, je inkomensplafond kunt doorbreken en precies weet welke stappen je kunt zetten op weg naar groots en vervullend ondernemen, met impact, zonder dat het ten koste gaat van je gezin, of je geliefde(n). Binnen jouw grenzen ;-)

Businesscoach