High Standard Business Boost


Benieuwd naar wat High Standard ondernemen voor jouw bedrijf kan betekenen? Verlang jij naar een eenvoudige, maar succesvolle business met maximale impact?

Meld je aan voor dit 2-daagse Business Event en ontdek:

* De kansen van High Standard Ondernemen voor jouw business.

* Hóe je jouw kennis en ervaring omzet in een mega waardevol en effectief High Standard aanbod.

* Hoe je je klanten zó kunt enthousiasmeren dat je High Standard prijs bijzaak wordt.

* Wat de enige manier is om meer kwaliteit en daarmee inkomen te genereren!

* De 4 stappen naar een succesvolle High Standard Business.

Zodat je éindelijk vanuit je idealen en creativiteit je business kunt runnen en je grootse plannen kunt verwezenlijken, zonder jezelf en je geliefden te kort te doen en zonder geldstress.

christelijke business coach

Ben jij het zat om nergens tijd voor te hebben en verlang je naar rust, vrijheid en impact, zonder geldstress?

Wat: 2-Daagse geheel verzorgd High Standard Business Event met gelijkgestemden op een High Standard locatie.

Wanneer: Donderdag 12 en Vrijdag 13 januari (10.00u-16.00u)

Waar: Regio Ede

Waarom: Omdat het leven, je klanten, jijzelf, je waardevolle kennis en ervaring en je geliefden te kostbaar zijn om vanuit (geld)stress te leven danwel te worden bediend!

Ga voor een bedrijf waarin het helemáál KLOPT, voor zowel je klant als voor jou!

christelijke business coach

Waarde €2.500

Early bird: 597 excl. btw (Na 1 November €897)

Ja, ik ga ervoor!

597

Maximaal 12 plekken

christelijke business coach

Waarde €2.500 897 excl. btw

Omdat ik je over de streep wil trekken om de enorme mogelijkheden voor jouw business te ontdekken!

Ja, ik ga ervoor  
897

Aanmelden kan tot 7 januari. Maximaal 12 plekken

christelijke business coach

HELAAS, AANMELDEN IS NIET MEER MOGELIJK

Deze training is wat voor jou..

  • Je hebt grootse dromen/hoog ambitieniveau
  • Je bent op zoek naar een eenvoudig business model, met een zo klein mogelijk team
  • Je wilt eruit laten komen wat erin zit.
  • Je neemt verantwoordelijkheid voor je leven en je bedrijf.
  • Je verlangt naar maximale impact op jouw doelgroep.
  • Je vindt kwaliteit en integriteit superbelangrijk.
  • Je gunt jezelf rust én deze gave training!
christelijke business coach Nelleke de Wit
christelijke business coach
christelijke business coach

INCLUSIEF DEZE GEWELDIGE BONUSSEN:

christelijke business business coach

Implementatiesessie met Nelleke t.w.v. €450

Hoe kun je het geleerde op korte termijn implementeren in jouw business? Waar liggen jouw High Standard kansen? Samen sparren we tijdens een online sessie over jouw bedrijf en maken we een stappenplan zodat je precies weet wat je te doen staat. Op naar ondernemen met succes, vervulling én plezier!

christelijke business coach Nelleke de Wit
christelijke business coach

"Geweldig! De inzichten zorgen dat mijn persoonlijke onzekerheid naar de achtergrond verdwijnt. Het geeft me kennis, inzichten, motivatie en de waarde dat je vanuit het dicht bij jezelf blijven een succesvol bedrijf kunt runnen."

- Dieke Wiggelo

christelijke business coach

"Het heeft mij verder gebracht en precies gegeven waarvoor ik gekomen ben: Meer inzicht en duidelijkheid hoe ik mijn bedrijf vorm moet geven; een compleet plaatje. Het was mij de investering zeker waard!"

- Evelien de Bruin

christelijke business coach Nelleke de Wit

"Het event leverde mij verdere duidelijkheid op over wat ik te bieden heb, een verandering van mindset: mijn prijskaartje moet gekoppeld zijn aan de waarde, het resultaat voor de klant. Was zeker de moeite en investering waard!

- Gimena Eliza

Ga voor kwaliteit door vanuit rust te werken!

Dit is hoe deze Mastermind jou daarbij verder helpt: 

Lekker ontspannen

Even tot jezelf komen op een heerlijk gastvrije locatie! Een cadeau voor jezelf in je drukke bestaan.

Even tot jezelf komen

De hoeveelheid 'Thinking time' die je neemt voor jouw bedrijf bepaalt zo'n 70% van je succes!

Waardevolle input

Laat je inspireren met megawaardevolle, maar eenvoudig te implementeren inzichten!

Gelijkgestemden

Ontmoet andere grote dromers en ontdek dat je niet de enige bent die verlangt naar maximale impact!

Christelijk business event
christelijke business coach

Ben jij het zat om nergens tijd voor te hebben en verlang je naar rust, vrijheid en impact, zonder geldstress?

What: 2-Daags High Standard Business Event met gelijkgestemden op een High Standard locatie.

When: Donderdag 12 en Vrijdag 13 januari (10.00u-16.00u)

Where: Regio Ede

Why: Omdat het leven, je klanten, jijzelf, je waardevolle kennis en ervaring en je geliefden te kostbaar zijn om vanuit (geld)stress te leven of te worden bediend!

Aanmelden voor de early bird kan t/m 1 november. Maximaal 12 plekken

Aanmelden kan tot 7 januari. Maximaal 12 plekken

Niet zeker of dit voor je werkt? Ik vertel je mijn verhaal...

Mijn naam is Nelleke de Wit en ik help ambitieuze HSP's die de basis van hun bedrijf al hebben staan, om de onbetwistbare nr. 1 te worden voor de top van hun markt, waardoor ze helemaal tot hun recht komen doordat ze met klanten werken met een hoog ambitieniveau die bereid zijn te investeren, eervolle prijzen vragen, hun glazen plafond doorbreken en in minimale tijd hun bedrijf kunnen runnen. Zodat het niet alleen klopt voor hun klanten, maar ook voor henzelf en hun geliefden.

Ik ben getrouwd met Marco en moeder van Thomas en Eva. Na de geboorte van de 1e kwam ik erachter dat ik een HSP ben. Ik leef, denk en voel intens, zit vol idealen, heb prikkels en avontuur nodig, maar ook weer niet teveel, dan lig ik er weer af. Ik zeg weleens... ik run 3 bedrijven: mijn echte bedrijf, mijn gezin en mijzelf. Ik ben namelijk altijd bezig met leren, verbeteren, optimaliseren. Binnen de grenzen die ik heb.

Als ik kijk naar waar ik vandaan kom, zowel privé, qua gezondheid en qua business, dan ben ik het levende bewijs dat je je leven een enorme boost kunt geven als je 100% verantwoordelijkheid neemt voor je groei en succes. Mijn visie is dan ook dat je als ondernemer de sleutel in handen hebt om volledig onder je eigen voorwaarden je bedrijf te runnen. Ook in weinig tijd kun je megaveel impact maken, kwaliteit leveren volgens de hoogste standaard en hoef je geen concessies te doen op wat voor jou belangrijk is. Sterker nog; die concessies doen juist afbreuk aan een hoge standaard!

Toch deed ik dat vroeger wel

Na in mijn eerste jaren uurtje-factuurtje gewerkt te hebben, stapte ik over naar een online businessmodel. Het leek het paradijs: alles geautomatiseerd, steeds nieuwe aanvragen en aanmeldingen, gewoon hoepla in je inbox! En dan al die klanten die zichzelf helpen in je online programma’s. Het leek ideaal. Ik probeerde alles uit op het gebied van marketing en verkoop, maar leek ten onder te gaan aan mijn eigen succes; 

Er klopte iets niet voor me. Ik merkte dat het me steeds minder vervulling gaf. Ik zat veel achter mijn computer om mijn marketing en social media draaiende te houden. Altijd gas op de plank. Mijn team groeide met alle kosten van dien en voor ik het wist was ik alleen nog maar bezig met het coördineren en borgen van mijn bedrijf, in plaats van datgene wat ik het liefste deed: het helpen van mijn klanten. Ik liep constant achter de feiten aan.

Ik raakte steeds gefrustreerder én merkte dat dit alles ten koste ging van de kwaliteit van mijn dienstverlening. En ik ging steeds vaker voelen dat ik werkte met een doelgroep die ik eigenlijk ontgroeid was. Een doelgroep die bijvoorbeeld veel overtuigingskracht nodig had om aan de slag te gaan, uit zichzelf niet echt een hoog ambitieniveau had, en (nog) niet gewend was verantwoordelijkheid te nemen voor zichzelf.

Ik verkocht online programma’s, draaide tonnen omzet per jaar, maar ik wist dat ik mensen meer te bieden had en dat ze eigenlijk ook betere resultaten zouden behalen als ik ze iets anders zou aanbieden. Het frustreerde me ook dat veel deelnemers de programma’s niet eens afmaakten. Zó zonde... 

Af en toe (tijdens live trainingsdagen) gaf ik persoonlijke coaching aan mensen met een hoog ambitieniveau en dan gebeurde er iets bijzonders én vlogen de resultaten omhoog. 

Ik merkte hoe bevrijdend het was om te werken met dit niveau klanten. Maar ook om zowel mijn klanten als mezelf het beste te geven. We kwamen beiden veel meer tot ons recht. 

Ik kwam tot de conclusie dat ik me in de loop van de jaren vanuit mijn enthousiasme te veel was gaan richten op volume en kwantiteit. Ik bediende voornamelijk het lage segment en de middenmoot. Ik hielp soms honderden mensen tegelijk. 

Terwijl ik iemand ben van kwaliteit, echte aandacht, keep it simple. 

Ik kies zelf altijd voor het hoogste kwaliteitsniveau en als iets belangrijk voor me is, betaal ik met liefde hoge prijzen, omdat ik wil leren van de allerbesten. Ik heb zelf ook altijd businesscoaching en investeer hierin altijd in het meest persoonlijke traject. Ik heb hier denk ik al meer dan €60.000 aan uitgegeven, maar het heeft mij ook tonnen opgeleverd. 

Dus ook al verdiende ik echt wel goed met mijn vorige businessmodel, dat mijn kosten steeds verder opliepen en dat ik concessies deed ten aanzien van mijn niveau, gezondheid, vrijheid en ambitie voelde echt niet goed. Dit was niet hoe ik wilde zijn en hoe ik wilde ondernemen.

Ik herinner me nog goed het moment dat ik voor de zoveelste keer een megavolle inbox opende met allerlei doorgestuurde vragen en persoonlijke problemen van deelnemers waar mijn team geen raad mee wist. Ik kon het niet meer opbrengen de mails te lezen met alle problemen waarvoor van mij een oplossing werd verwacht.

Dat was het moment dat ik besloot dat ik verder zou gaan met een ander soort klanten en een zo klein mogelijk (zelfstandig) team.

Ik wil werken met klanten die verantwoordelijkheid nemen én gaan voor optimale kwaliteit. De uren die ik beschikbaar heb om te werken, wil ik bezig zijn met het leveren van kwaliteit. Door middel van persoonlijke aandacht. Kwaliteit boven kwantiteit. High Standard.

Deze keuze veranderde alles voor mij.

Ik run nu in 4 ochtenden per week mijn business, ben iedere maand een week vrij en ook alle schoolvakanties, zodat ik voldoende tijd heb te lezen en nieuwe kennis tot mij te nemen, iets waar ik ontzettend van geniet. Én voor alle andere hobby's en talenten waar ik graag tijd aan geef. Ik verdien een zeer goed inkomen en werk alleen nog met een klein aantal supergemotiveerde high standard klanten die ik op hoog niveau coach in mijn Golden Membership, wat het behalen van keigoede resultaten mogelijk maakt. Dit is toch héérlijk! Voor mij is high standard ondernemen een manier van leven. Met rust en ontspanning als uitgangspunt i.p.v. als sluitstuk. Zodat ik des te meer heb te geven!

christelijke business coach

Dus... Ga je ervoor? Klaar voor succes? 

€2.500 voor 597 ex btw (Earlybird - inclusief de waardevolle bonus...)

Ja, ik reserveer mijn plek
597
-
Days
-
Hours
-
Minutes
-
Seconds

Dus... Ga je ervoor? Klaar voor succes? 

€2.500 voor 897 ex btw (Inclusief die leuke, extra bonussen...)

-
Days
-
Hours
-
Minutes
-
Seconds

Nog wat ervaringen

christelijke business coach Nelleke de Wit

"Samenwerken met Nelleke betekent dat je daadwerkelijk stappen zult gaan zetten - zelfs dwars door je angsten heen - waardoor je (meer) zelfvertrouwen krijgt en veel verder komt dan wanneer je het alleen doet. Ze weet vanuit een rijke voorraad aan kennis, passie en vastberadenheid mensen te motiveren om het beste uit zichzelf en uit hun bedrijf te halen. Ze is betrouwbaar en loyaal en ze levert gewoon goed werk."

- Carianne Ros

christelijke business coach Nelleke de WIt

"Het event heeft mij nieuwe inzichten opgeleverd, een actieplan, nieuwe inspiratie om te gaan implementeren. Ik heb een concreet concept gemaakt dat past bij mijn gewenste lifestyle en waarin ik een balans kan vinden tussen werk, self-care, mijn privéleven en goede doelen ondersteunen."

- Jennifer Gravenstijn

"Het was de moeite meer dan waard; Een concreet stappenplan om mijn droomaanbod concreet te maken en op korte termijn werkelijkheid te zien worden en daar ook goed mee te kunnen verdienen."

- Hanneke van Eerden

"De Business Boost gaf structuur in hoe ik naar mijn stip aan de horizon kom, flinke aanwakkering van mijn ondernemersvuur, hele concrete handvatten om direct aan de gang te gaan met bijvoorbeeld mijn programma-opzet, marketing en kennismakingsgesprekken, héééél veel zelfvertrouwen: IK DURF!"

- Elly IJland

Christelijke business coach