Businesscoach voor hsp

Ontdek hoe je ook als Hsp door juist záchter te gaan werken, kunt groeien met je bedrijf, zonder geldstress en zonder dat het ten koste gaat van je kwaliteit, jou en/of je geliefden!

DIRECT BESCHIKBAAR (45 min.)

De Masterclass is na aanmelding 3 dagen beschikbaar voor je.

Wanneer: Direct 3 dagen beschikbaar

Wat je ontdekt tijdens deze Masterclass:

  • Hoe je kunt groeien met je bedrijf, zodat je zonder geldstress je idealen & passie(s) kunt vormgeven.
  • Waarom het High Standard Business model een uitkomst is voor ondernemers die snel verveeld zijn
  • Waarom een High Standard klant bereid is hoge investeringen te doen
  • Wat ervoor nodig is om High Standard prijzen te kunnen vragen
  • Hoe je een bloeiende business bouwt, zonder over je grenzen te gaan
Christelijke business coach

Zodat je grip krijgt op je bedrijf, je inkomensplafond kunt doorbreken en precies weet welke stappen je kunt zetten op weg naar groots en vervullend ondernemen, met impact, zonder dat het ten koste gaat van je gezin, of je geliefde(n). Binnen jouw grenzen.

christelijke business coach

Speciaal voor ambitieuze ondernemers

Je bent een ondernemer met grootse dromen, hebt veel expertise en ervaring en je verlangt naar impact. Hoewel je constant 'aan' staat, sta je óók constant op die akelige rem: Hoe zorg je ervoor dat je business niet (langer) ten koste gaat van jezelf of van je geliefden en hoe voorkom je geldstress? Wat is de slimste manier om jouw dromen waar te maken? Hoe creëer je ruimte om je ook in je ándere talenten en hobby's te kunnen uitleven?

Veel ambitieuze vrouwen worstelen met een gebrek aan tijd en impact, voelen de druk van het verdienen van voldoende inkomen en gaan nóg harder werken. Waardoor ze vaak verzanden in teveel dingen tegelijk en rondjes blijven draaien in alle (vaak briljante!) ideeën...

Wat vaak ontbreekt is een passend business-model dat een doorbraak naar impactvol en vervullend ondernemen mogelijk maakt, ook voor hsp's. Je ontdekt deze in deze inspirerende masterclass "Grenzeloos ondernemen voor hsp's"

Nu met een exclusief cadeau t.w.v. €47

Na afloop van de Masterclass ontvang je toegang tot de enorm waardevolle brochure "In 6 stappen jouw waardevolle High Standard Productaanbod". Inclusief 3 templates voor een waardevol aanbod van €2.500-€50.000 of meer.

Maximale impact met jouw waardevolle aanbod dat je voor een eervolle prijs kunt verkopen, zonder dat het al jouw tijd en energie vraagt en zonder geldstress. Zodat je bedrijf niet langer ten koste gaat van jezelf of je geliefden.

christelijke business coach

Werken met een High Standard aanbod is voor hsp's de enige manier om zo snel mogelijk de beste kwaliteit te leveren, waardoor je automatisch een goed inkomen verdient, zonder al je beschikbare tijd in te zetten en zonder dat het ten koste gaat van jezelf en/of je geliefden. 

Zodat het klopt voor zowel je klant als voor jou en je, zonder schuldgevoel en vanuit overvloed kan delen van wat jou is toevertrouwd. 

Veel inspiratieplezier bij deze Masterclass!