christelijke business coach Nelleke de Wit

Ontdek hoe je door juist minder te gaan werken, méér kwaliteit en daarmee inkomen genereert, zodat je bedrijf niet (langer) ten koste gaat van je geliefde(n) én je in korte tijd maximale impact hebt met je business.

DIRECT BESCHIKBAAR (40 min.)

De Masterclass is na aanmelding 3 dagen beschikbaar voor je.

Wanneer: Direct 3 dagen beschikbaar

Wat je ontdekt tijdens deze Masterclass:

  • Wat een High Standard Business inhoudt
  • De unieke kenmerken van van een High Standard klant
  • Wat ervoor nodig is om High Standard prijzen te kunnen vragen
  • Of het High Standard Business model ook voor jouw bedrijf werkt
  • Wat Nelleke de Wit daarin voor jou zou kunnen betekenen
  • En nog veel meer!  
Christelijke business coach

Zodat je grip krijgt op je bedrijf, je inkomensplafond kunt doorbreken en precies weet welke stappen je kunt zetten op weg naar groots en vervullend ondernemen, met impact, zonder dat het ten koste gaat van je gezin, of je geliefde(n).

christelijke business coach

Speciaal voor ambitieuze en hoogopgeleide ondernemers

Je bent een ondernemer met grootse dromen, hebt veel expertise en ervaring en je verlangt naar impact. Maar hoe zorg je ervoor dat het niet (langer) ten koste gaat van je geliefden en hoe voorkom je geldstress? Of hoe zorg je ervoor dat je jouw grootse dromen zo snel mogelijk kunt waarmaken?

Veel ondernemers worstelen met een gebrek aan tijd en impact, voelen de druk van het verdienen van voldoende inkomen, of zijn op zoek naar manieren om binnen korte tijd grootse impact te kunnen hebben op degenen die ze willen helpen met hun dienstverlening.

Wat vaak ontbreekt is een aantal belangrijke inzichten die een doorbraak naar impactvol en vervullend ondernemen mogelijk maken. Je ontdekt ze in deze inspirerende masterclass "Door het dak met High Standard Ondernemen"

Werken met een High Standard aanbod is de enige manier om de beste kwaliteit te leveren, waardoor je automatisch een goed inkomen verdient, zonder al je beschikbare tijd in te zetten en zonder dat het ten koste gaat van je gezin. 

Zodat het klopt voor zowel je klant als voor jou en je vanuit overvloed kan delen van wat jou is toevertrouwd. 

Veel inspiratieplezier bij deze Masterclass!