Podcast Zó bepaal je een goede prijs

Hoe bepaal je nu een goede prijs voor jouw megawaardevolle product? Waar moet je precies op letten? 

Je prijsstelling heeft een superbelangrijke functie in je bedrijf! Toch stapt een heel aantal ondernemers in dezelfde valkuilen als het gaat om prijsstelling. Ontdek het én de door mij eveneens gemaakte fouten op dit gebied in deze podcast. Natuurlijk geef ik je ook een aantal superbelangrijke tips voor een goede prijsstelling. Enjoy!

Graag een keer sparren over de kansen van High Standard Ondernemen voor jouw bedrijf? Vraag een strategiegesprek aan. 

Eerst meer weten over de succesformule voor ondernemers die willen groeien in een tijd van toenemende (online) concurrentie en stijgende marketingkosten? Bekijk de online Masterclass ‘Lanceer je eigen winstgevende High Standard Concept (1u15min.).

MEER PODCASTS

Vergelijkbare berichten