Podcast Uitnodigende Verkoop; zó sluit je de deal

“Nelleke, ik vond het en fijn gesprek, maar ik voel je aanbod niet helemaal”

Auch.  Niet leuk om te horen, want ik ben er zeker van dat ik de ander verder had kunnen helpen aan een shortcut in tijd/geld en energie. En ik weet ook dat het mijn ideale klant is. 

Wat ging er mis? 

In deze podcast deel ik twee valkuilen waar ik (ook!) zo nu en dan inloop als het gaat om verkoop. Én hoe ik deze deal wél had kunnen sluiten. Hoe ik dat zo zeker weet? Omdat zodra ik die oplossing weer toepas, ik keer op keer wél een ‘ja’ krijg. 

(NB: Míts het mijn ideale klant is én ik zeker weet dat oplossing naadloos aansluit). 
Enjoy!


Meer weten?

Eerst meer weten over de succesformule voor ondernemers die willen groeien in een tijd van toenemende (online) concurrentie en stijgende marketingkosten? Bekijk de online Masterclass ‘Lanceer je eigen winstgevende High Standard Concept (1u15min.).


Klaar voor een grotere stap? 
Bekijk HIER of het Golden Membership iets is voor je.

MEER PODCASTS

Vergelijkbare berichten