Podcast Nooit meer te druk met het High Standard Business Model

Houd jij ook van de uitdaging en doe je graag 10 dingen tegelijk? Heb je prikkels nodig om te kunnen floreren? Maar voel je ook dat dat kan omslaan in chaos en het doen van teveel dingen tegelijk, waardoor er niets van de grond lijkt te komen? 

Hoe ga je hier mee om? 

Op zó’n manier waarop je het nooit meer te druk hebt? Maar waar je wel nog stééds meerdere dingen tegelijk kunt doen?

Daar gaat deze podcast over.  Enjoy!

Meer weten?

Eerst meer weten over de succesformule voor ondernemers die willen groeien in een tijd van toenemende (online) concurrentie en stijgende marketingkosten? Bekijk de online Masterclass ‘Lanceer je eigen winstgevende High Standard Concept (1u15min.).

of
Bekijk de gratis Masterclass ‘Grenzeloos ondernemen voor HSP’s

Klaar voor een grotere stap? 
Bekijk HIER of het Golden Membership iets is voor je.

MEER PODCASTS

Vergelijkbare berichten