Geldstress? Zó kom je er in 3 stappen vanaf!

Geldstress, het is het meest vervelende wat er is. Je zorgen maken over zoiets sufs als geld, is niet leuk. Toch kampen heel veel ondernemers en ZZP-ers ermee. De druk voor brood op de plank is hoog en het gevaar om steeds meer te gaan werken voor meer inkomen ook…

Goed nieuws: het is NIET nodig. Tenminste; als je je bedrijf op een slimme manier inricht!

“Jamaar Nelleke”, hoor ik je zeggen “focus je dan als ondernemer niet tevéél op geld?” 

Natúúrlijk draait ondernemen niet om geld, maar om het leveren van de allerbeste oplossing voor het probleem van de ander. Maar, of je nu wilt, of niet; er moet ook brood op de plank, waardoor dat geld in 1e instantie wél belangrijk is.

Het is een cirkeltje, waar je een keer uit moet stappen. Want als je je níet focust op geld en denkt; het komt wel goed, heb je vervolgens constánt geldstress (want het komt niet ‘vanzelf’ wel goed) en juist door geldstress ligt je focus nog stééds op geld… 

De enige manier om van geldstress af te komen, en dus júist die focus op geld los te kunnen laten, is om het 1 keer wél belangrijk te maken;

“GELD WORDT PAS ONBELANGRIJK ALS JE HET ÉÉN KEER BELANGRIJK HEBT GEMAAKT.” 

Hoe? Er zijn sowieso 3 dingen die je kunt doen. 

1.     Door aandacht te besteden aan het beheer van je financiën en dat eenmalig goed in te richten. Wist je dat er heel goede manieren zijn om het geld dat je al hebt, te laten groeien? Zonder meer inkomen? Ik maak geen grapje; die manieren zijn er. Je moet het alleen even weten En ik heb het niet over aandelen o.i.d.

2.     Het tweede dat je kunt doen is het állerbeste dat jij te geven hebt, in een waardevol product gieten waarvoor je een eervolle prijs vraagt. Zodat je jouw klant het allerbeste helpt, de meest waardevolle oplossing geeft voor zijn of haar probleem (en écht; daar is een klant bereid voor te betalen!)

3.     De levering van dat product op een slimme manier inrichten, zodat het niet het meest waardevolle wat jij hebt, namelijk al jouw tijd kost.

Toen ik deze drie principes toe ging passen, is mijn omzet in één jaar tijd verviervoudigd (en nee, ik maak nog steeds geen grapje :-). En doordat ik het geld dat ik verdien op een slimme manier beheer, kan ik je zeggen dat ik geen geldstress meer heb… 

Waardoor ik kan focussen op mijn klanten. Op kwaliteit. Waardoor ik de ‘luxe’ voor mezelf heb gecreëerd om ‘keuteltijd’ te hebben. Waar de beste ideeën ontstaan, input voor nóg meer kwaliteit. Wat mijn dienstverlening nóg waardevoller maakt. 

En dat gun ik jou ook. Want geldstress put je uit. Is op den duur dodelijk voor je bedrijf. Wat eeuwig zonde zou zijn!

En precies daarom organiseer ik een 2-daagse Mastermind, waarop  ik je leer hoe je het meest waardevolle van jouw kennis in een (schaalbaar) high standard product kunt gieten, hoe je dat voor een eervolle prijs, op dienstbare wijze kunt verkopen, zonder al je tijd kwijt te zijn.

Nog maar een aantal plekken beschikbaar. De waarde is: ONBETAALBAAR. Want: Je kunt van je geldstress afkomen voor een investering van €1.497. Toepassing van het geleerde kan je zomaar eens het 100(!)-voudige per JAAR opleveren. Is mijn ervaring. En nee; ook dat is geen grapje en al helemáál geen gebakken lucht…

Ohja, als extra bonus ontvang je er de online training Financiële vrijheid bij t.w.v. €1.000, waarin ik je leer op welke slimme manier je het vermogen dat je al hebt, laat groeien, zonder persé extra inkomsten nodig te hebben…

Ik zeg: Weg met die geldstress, zodat je kunt focussen op waar het écht om draait: jouw klanten! 

Ben jij ook klaar met die geldstress en bereid je te laten verrassen door de mogelijkheden die ook jij hebt? Meld je dan direct aan.

Voor meer info en aanmelden klik HIER.

Nog veel ondernemersplezier!

Vergelijkbare berichten